Πολιτική επιστροφών / Δικαίωμα Υπαναχώρησης


Έχετε ως και 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας για να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο μέγεθος ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.
Επιστροφή δε γίνεται δεκτή σε προσωποποιημένα προϊόντα εφόσον έχουν επάνω όνομα, ημερομηνία κλπ

Σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει επιστροφή σε κάποιο προϊόν επικοινωνείτε μαζί μας στο email lolobeemades@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6932103071.

Αλλαγές
Σε περίπτωση που προτιμάτε κάποιο άλλο προϊόν παρακαλώ καλέστε στο 6932103071 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.
Κατά την πραγματοποίηση αλλαγών και επιστροφών πρέπει να ξέρετε ότι τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα λάβατε.
Μόλις λάβουμε το δέμα σας, θα ελέγξουμε την κατάσταση των προϊόντων και θα προχωρήσουμε στην αλλαγή μεγέθους ή την επιστροφή της χρηματικής αξίας των ρούχων που επιστράφηκαν. Μην ξεχνάτε ότι στην περίπτωση επιστροφής τα έξοδα που σας επιβαρύνουν είναι 3€ με Courier.
Στην περίπτωση επιστροφής με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (χωρίς συνεννόηση) το Lolobee.gr δεν αποδέχεται επιστροφές.
Τα προϊόντα που αγοράζονται ως σετ πρέπει να επιστρέφονται μαζί. Δε γίνεται αποδεκτή η επιστροφή τεμαχίων ξεχωριστά.


Δικαίωμα υπαναχώρησης

Οι πελάτες μας έχουν στην διάθεσή τους 14 ημερολογιακές ημέρες, από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας τους, για να ακυρώσουν την αγορά τους από το Lolobee.gr.
Αν θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στην αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας του Lolobee.gr.
Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν πρέπει να δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας μέσω e-mail ή κάποιου κοινωνικού δικτύου.
Αφού μας ενημερώσετε για την πρόθεση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης σχετικά με την παραγγελία σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή.
Η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο με Courier.
Σε αυτή την περίπτωση η προθεσμία αποζημίωσης θα γίνεται εντός 14 ημερών από την ημέρα ακύρωσης της αγοράς και στην μορφή που έχει γίνει και η πληρωμή (PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).